Náramek Magnetický BALLER 98504

Náramek Magnetický BALLER 98504

Přidat do oblíbených

  • Doprava zdarma
  • Dárek k nákupu
  • Doba na vrácení 30 dnů
Kód 98504
Určení Unisex
Materiál chirurgická ocel 316L
Barva ocelová
Šíře 12 mm
Dizajn ostatní

Popis produktu

Tento náramek je dodáván v luxusní sametové krabičce značky GM Collection. Magnetické šperky GM Collection patří mezi velmi oblíbené, kvalitní a krásné výrobky, které jsou oblíbené u všech věkových skupin zákazníků. Magnetické šperky jsou vhodné pro denní nošení i pro sváteční chvíle a různé výjimečné příležitosti. Luxusní magnetické šperky GM Collection jsou vyrobeny z chirurgické oceli. Pozlacené typy výrobků jsou pozlaceny kvalitním zlatem o ryzosti 24K. Magnety jsou ve výrobcích zality speciálním průhledným lepidlem s ochrannou vrstvou. Díky této technologii se v okolí magnetů neusazují nečistoty, které by mohly reagovat s pokožkou. Zkušenost ukazuje, že i v případě denního nošení a případného styku s vodou jsou magnety díky použité technologii odolné, stálé a nevypadávají. Zpracování, design a speciální technologie výroby dělají z těchto výrobků precizní a luxusní šperky, které jsou vhodné pro každého. Magnetické šperky mohou příznivě ovlivňovat krevní oběh, krevní tlak a okysličení krve, snižovat únavu, a napomáhat zmírňovat bolest. Takové pocity a zkušenosti popisují naši zákazníci, kteří magnetické šperky delší dobu nosí.

Magnetická síla: 3000 Gauss Mnoho zákazníků, kteří si tyto výrobky pořídili, jsou s nimi tak spokojeni, že si pořizují další druhy těchto šperků či je kupují jako dárky pro svoji rodinu či blízké.

Upozornění: Výrobky neodkládejte v blízkosti identifikačních, telefonních či bankovních karet a nosičů dat. Nenoste vedle hodinek.

Chraňte výrobky před kontaktem s vodou, mechanickým poškozením.

Magnetické výrobky nejsou určeny pro osoby se zavedeným kardiostimulátorem a nedoporučují se pro těhotné ženy. Magnetické šperky nejsou prodávány jako léčebná pomůcka a nesmí nahrazovat předepsanou léčbu. V případě, že trpíte zdravotními problémy, poraďte se před zakoupením výrobku se svým lékařem.

Péče o výrobky: Výrobky umyjte teplou vodou, ihned vysušte. Dodáte jim hezký a lesklý vzhled a výrobky vám vydrží dlouho dobu jako nové.